Lördag!

Igår var jag och Sebbe hos Lullan och kikade på film, och jag somna så fort vi satte oss i soffan och ända tills vi skulle åka hem. Det var skönt =). Det var helt ärligt den första gången som jag somna till en film som jag inte har sett förut. '

För en gångs skull så hoppas jag att helgen går fort, så fruknasvärt nervös så jag vet inte ens vad jag ska göra med mig själv. Saknar min Mamma!

Grattis till sofie som nu officielt är klar med sin utbildning! Nu ska fortsäta se på Nip/Tuck!Dee

GOSH!

Vi va bara två idag så det har varit en minst sagt hektisk dag. Dee

Löning

Å jag kunde faktiskt inte hålla mig. Så det blev ett par nya skor och ett par glansiga leggings.. Fast jag egentligen bara skulle köpa hårsnoddar. Fan de glömde jag att köpa, typiskt. Nu ska jag bara spara resten. så de så! lägger upp bilder ikväll =) Dee

Härliga Dag!

Äntligen onsdag! Dagen lider mot sitt slut och när det är slut så har mer än hälften av veckan gått =) och det är bra! Dee @ a very good mood!

ÄGD!

Lite kul, jag tyckte att Safia svor lite väl mycket i sin blogg så jag gav henne lite kritik och började jiddra.. aja hon blev ganska så ÄGD!!!

Postat av: Dee Du måste sluta svära de blir så osmakligt.

Postat av:S
SVAR PÅ:Ursäklta mig fröken perfekt, men jag svär inte i min blogg mycket, bara det få gånger jag behöver få ut lite ilska och det borde du som har bott här men lämnat mig till att ruttna här veta att ilska gror som ogräs här! Och hurredu, osmakligt är det att aldrig typ uppdatera sin blogg! Så det så! hmff! (se mig vända ryggen till och gå iväg med stora starka steg och vickande rumpa!)

Postat av:Dee
Gumman jag är perrrrrfect och kan därför klaga på andra, som dig. Och lilla du läs dina egna inlägg, du svär så att de spottas igenom ut ur dataskärmen. Det är inget fel på Ösd de blir vad du gör det till, jag misstänker att de är du som är rutten, inte stan :P Och sen så ska jag nog köpa en ordbok till dig, för om du visste vad osmakligt betyder skulle du höra hur fånigt det lät i de sammanhang som du använde det i. Dessutom är det högst anmärkningsvärt att du ens försöker ge dig in i en diskution med mig lilla du :P Så åter igen inga svordomar Saffi det är OSMAKLIGT precis lika osmakligt som att gå med stora starka steg och samtidigt försöka vicka på rumpan...

Postat av:S
Sv: Om du är perfect undrar jag om du baserar det påståendet med att inte ha kollat dig själv i spegeln på år och dar ;) Spottas det ut ur dataskärmen har jag lyckats för till skillnad från andra uttrycker jag mig så att det märks. Ösd är ösd, självklart är det det man gör det till, men med östersund är det inte mycket att göra och du verkar har fått någon slags demens för det låter som om lilla fröken glömt bort alla gånger hon klagat och hatat ösd? Ordboken är ej nödvändig då jag vet exakt vad jag säger och står för det! Men däremot kanske jag borde boka in lite svenska lektioner åt dig så att du lär dig vad uttrycka är. Anmärkningsvärt och skrattretande är det att du ens kommenterar eftersom du vet att hur än du gör så vinner jag alltid. Du med din demens kanske inte kommer ihåg de gånger du legat och krälat på golvet? Osmakligt är det att du använder ordet så mycket och är man så tränad och bra/snygg som jag så kan man gå med starka steg sammtidigt som jag vickar på rumpan men för en sån simpel människa som du förstår jag om det är en omöjlighet.

Postat av:Dee
Svar: Du har missförstått sammanhanget igen Safia. Min kritik hade ingenting att göra med utseende what so ever. Jag ser också att du försöker använda stora ord, man ack du snubblar igen. Självklart ska man uttrycka sig så att de märks, men tänk själv om du står framför någon och diskuterar och denne blir så upprörd att han spottar, vilket leder till att du instinktivf ryggar och skyddar ansiket och totalt mister respekten inte bara för personen utan också för vad den försöker säga. Så då märks det att man försöker utrycka sig, men det viktigaste: VAD man uttrycker försvinner. Vad jag har gjort är att ha klagat på att jag har tråkigt och inte på staden, och än en gång blir det tydligt att du behöver en ordbok då "Demens" är en varaktig sjuklig störning av högre intellektuella funktioner med försämring av minne och logiskt tänkande samt personlighetsförändringar och emotionella störningar utan medvetandesänkning och oftast utan störning på långtids minnet. "Senil demens" är ordet du leter efter, tur att du har mig så att jag åter igen kan nyttja min interlektuella perfektion och tillrättavisa dej. Vet inte om du förstår alla dessa stora ord men ordboken är på väg, och tro mig den ÄR nödvändig då det är viktigt att du förstår vad andra säger också, inte bara dig själv med ditt patetiskt begränsade vokabulär. I frågan om vem som är snyggast och bäst så kräver jag ett yttre utlåtande om det, då du själv inte är en särskilt pålitlig källa. Och igen så är det du som har gett dig in på tunn is, för det är fortfarande inte snyggt eller smakligt att kombinera stora starka steg och vickande rumpa, oavsett hur tränad man är, då jag vet att jag är så sjukt mycket bättre tränad en dig. Det kan jag också bekräfta med en utmaning den 6/3 då jag kommer hem. Gå och hämta en handduk nu Saffi för du har verkligen tagit dig vatten över huvudet.

Postat av:S
om jag vore du skulle jag trä en papperspåse över huvudet ;)


De sista svaret visar på hur ÄGD hon blev =)

Puss på dej gumman ;)


Dee

Lady Gaga!

Sjukt bra artist, tror verkligen att hon kommer bli en riktig världsartist. She´s a keeper! Jag och sebbe satt och kollade på lite av hennes live spelningar och nu mer är det väldigt ovanligt att det låter lika bra live som det gör när det är inspelat. De är bra!
Vaknade i tid idag, så jag slapp stressa och fick en bra start på dagen.
Stockholmarna har ju sportlov nu så det är aldeles lungt och skönt på tunnelbanorna, det brukar vara så jobbigt och pendla men nu är alla snabbtåg aldeles havltomma och tysta så man kan bara sitta och njuta hela vägen med morgon solen som skiner in. På morgorna är det så fint väder här, minusgrader och strålande sol. Mysigt. Sen på eftermiddagen så blir det blaskigt och tråkigt eftersom det blir lite varmare men men... Idag ska bli en bra dag =)
Kan man vara mer cool? nä


Dee

Vill HAAAAA!

Give me this nice little mama!

BTW

Så har jag absolut INGA medel i håret idag, inge hårspray, inge volym puder INGENTING! Visserligen var det för jag hade så brotton i morse att jag bara drog en mössa över huvvet men ändå! Är fett stolt över mig själv =)

Jag ger mig själv DDDDD av 5 möjliga.Dee

Måndag morgon

när vi vaknar de e flera ljusår bla bla bla..... bla bla bla, känner hjärtat slår i taaaakt. För i natt i natt är det du är de jag lalalalala. Känner någon igen låten? Dåligt.
Helgen har varit slapp och skön, agerade lite barnvakt ett tag. Helt okej(dock lite väl krävande barn :P) Sen har jag pluggat lite grann inför fredagen. Känner den där ihåliga känslan i magen samtidgt som jag verkligen inte vill äta något. Konstigt. Är hungrig men inte på mat, har tänkt på Godis, men de känns inte heller lockande även om jag ALDRIG skulle köpa godis en vanlig vardag. Har tänkt på chips, fick kväljningar. Sushi-BLÄÄ. Macdonalds-BLÄÄ big time! Tänker på att jag ska äta matlådan som jag faktiskt har med mig och det känns okej. Men jag är sviiin hungrig men inte ett dugg sugen på att äta.Jobbigt.

(btw)Det var inte så himla trevligt imorse då jag total försov mej fast jag hade ställt klockan på kl 6 för att duscha men vaknade inte fören kl 7 då Carina kom in och frågade om jag skulle vara ledig idag. De skulle jag inte.Jobbigt. Men då hade jag alltså 20 min på mej att göra mej iordning(inkl duscha) och äta frukost. Inte bra.
Så dagen går ganska segt fram, en lite extra jobbig måndag kan man säga.


Dee

YEEEEEES!

Glada nyheter för mig! Men än så länge vill jag hålla det relativt hemligt, det är ungefär som när man har uppkörning :P
Idag ska bli en bra dag! Ska strax sticka iväg och fixa naglarna. De blir bra!vad sägs som en semester. It´s on me!Dee

OJ

Nu har jag sagt något jätte fel till ett säljkontor så nu har det blivit jätte fel här... typiskt mej. Fast egentligen var det inte riktigt mitt fel, jag visste inte att jag inte fick säga så :S Nu känns det jätte jobbigt. Dåligt.Dee

oj 3 inlägg på e och samma dag. De har inte hänt förut, snarare inga inlägg på 3 dagar. Bra.

=(

De är så tråkigt väder ute att jag blir alldeles deprimerad.... =( Å igår var jag lycklig för då var det så himla mysigt vår väder.
Dåligt.

God Morgon!

Jag tog en sovmorgon på 10 extra minuter idag och bara för så lite så känner jag mig mycket mer pigg än vanligt =). Konstigt att så lite kan göra så mycket. Saknar Östersund idag faktist, det är en känsla jag inte känt sen jag flytta faktist, visst har jag saknat vänner och familj men inte själva staden. Jag har saknat både Olearys och Pause men inte något annat. Men idag när jag sitter här på jobbet med utsikt över Östermalm och Hamnen så saknar jag konstigt nog Östersund.Dee

Kan tiden gå långsammare?

Jag tror seriöst att de är så just nu. Orka ha klocka framför sig hela tiden så man sitter och gluttar på den hela tiden med NO difference liksom, dåligt.


Dee

Onsdag!

Å vad jag gillar onsdagar! Speciellt när onsdagarna har gått, går hem med hemsk lätta steg en onsdag kväll, man har jobbat mer än hälften av veckan. En liten reflektion jag har gjort är att en vecka är som ett år, med årstider. Måndag är jobbig vinter, tisdag är det slut på viintern men ändå inte sommar Vår/Vinter skulle man kunna säga, Onsdag är då våren äntligen har kommit och torsdag är det vår/sommar( en lite irriterande period ändå eftersom man verkligen vill att det ska bli sommar typ NU!) och fredag, Lördag och söndag är det full sommar. Dock fram mot kvällen på söndag blir det rengnig höst, då går man och lägger sig illa kvickt. De är så det håller på om och om igen.
Det är en bra dag idag faktist, solen skiner (även om det inte gynnar stackars mej som sitter inomhus) och då blir jag alltid lite extra glad, dock så har jag jävligt ont i huvudet och känner mej som en ballong som håller på att spricka. Tror jag håller på att bli riktigt sjuk faktist, och om jag känner mej själv rätt så kommer jag säkert bli riktigt sjuk lagom till fredag så att hela helgen kommer att gå åt till att ligga å vara sjuk och må dåligt. Men jag försöker sova ganska mycket, det är den bästa medicinen, det har min mamma lärt mig =)
Såg btw en bra film i måndags, "House Bunny" jag blev så glad när sebbe för en gångs skull ladda hem en film som är lättsmält och helt utan mening, gillar sånt=)Ja ha en bra dag då.


*saknar dej mamma! <3Dee

Helgen som varit,

Har varit bra! Ganska händelsrik. Sofie kom i fredas och det var positivt och sen gick vi ut på lördagen, och de var också positivt, kan man säga, liksom, typ. Nä men de var en ganska flippad kväll. Bara att komma på vart vi skulle gå var en bedrift i sig. Först skulle vi gå på "Pan" men där var det  20 =( Så då kom vi inte riktigt in tyvärr. Men blev då tipsad om "Huset" som skulle ligga runt hörnet. De gjorde de inte. Men de verkade fett B, Så då tänkte vi lyfta kjolen till taket och gå på Chaplin just 4 fun liksom, så blev de inte heller. För vi fick inte tag på taxi. Sen fick vi det och drog på ett ganska najs ställe på kungsholmen som jag inte minns var det hette, blev as packade = hade kul! Men oavsett vart man är när man är full så har man ju nästan alltid kul. Men de var en flippad kväll kan jag avrunda md att säga.
Sen blir det tyvärr måndag så jäkla snabbt när man går ut på lördagar. De är dåligt.

Dee looonging 4 da weekend!

Grisen

Jag vet iaf att Sebbe vet vad jag pratar om nu och detta ämne gör mej såååååååå sjuuuuuuuuuukt irriterad.
Men jag kom iaf på att jag inte skrev någonting igår :O
Men å andra sidan så finns de inget roligt att berätta..


Dee

Hallå?

Varför har jag inte hört den HÄR låten med neyo innan för? sjuukt nice låt!

Dee

Frånvarande!

Har varit sjukt off hela helgen.  Sebbe ville gå ut i fredags och hör å häpna jag sa nej :O. Men trots det har det varit en sjukt skööön helg alltså! Slacking på hög nivå, kollat melodifestivalen och blev kär i Emilias låt och popcorn, popcorn, och ännu mer popcorn. De är liksom vår grej ;)
Förlåt till alla som har försökt få tag på mej nu i helgen, vet inte vad jag ska säga men telefonen har legat i väskan och jag har valt att ignorera den hela helgen. Men nu är det iaf MÅNDAG och nya tag. Snart har ännu en vecka gått, förra gick sjukt fort och jag hoppas att denna vecka också gör det!


Dee

Bilddagboken


Hittade massa gammla bilder på bilddagboken. De va kul.


jättekul.


som sagt.


Fina men lite jobbiga minnen <3


tider i marocko!

La märke till en ganska rolig sak också, de var ju gyllene tider för alla fjortisar som tyckte om att lägga upp bilder på sig själva med putande munnar och pushade bröst och gömma sig bakom en sån där ordlek som gick runt. Allt för att få en anledning att posa framför kameran. I alla fall så märkte jag att det jag roade mej med var att lägga upp dom styggaste bilderna jag kunde få till på mej själv. Jag blir riktigt stolt över mej själv faktist =) CLEANT
Dee

Addict!

Önskar verkligen att jag aldrig hade börjat snusa. De är verkligen en riktigt dålig vana. Ja har ju såklart Sebbe som sporrar mej hela tiden att sluta och dom senaste två veckorna har jag verkligen inte snusat mycket, har hållt mej på knappt 3 dosor i veckan men nu här jag snart redan betat av 3 å det är bara torsdag =(. Bra att man har en sån självkontroll.

Ska för övrigt nog inte gå på den där reseledar skolan utan gå en kurs via något resebolag istället. Förmodligen Ving eller Fritidsresor. De blir bra.

*

Är trött och har magknip idag igen, tror fan inte att den där kycklingen va bra :P. Nä nu är det nog hunger jag känner. Är helt likgiltig så jag vill inte skriva värsta ruttna inlägget där jag bara sitter och klagar. Såå...

... sov gott eller nått!


Dee

Ont i magen!

Jag sitter här i telefonen och har jordens magknip =(. Vette faen vad som hände :S! Var och köpte en kycklingsallad på 7-eleven och jag tvivlar starkt på kycklingens kvalité alltså. Men jag får väl skylla mej själv när jag handlade mat där..
Har i alla fall fått en bekräftelse på min reseledarutbildning så nu kommer de snart en flygbiljett och lite annat smått och gått i brevlådan =).
Är riktigt pepp på det här alltså, inte för att jag inte trivs här i Stockholm för det gör jag verkligen, jag får mycket jobb och trivs som fisken i vattnet egentligen. Men får man en chans så måste man ju såklart ta den enligt mej.

Övrigt så händer det saker lite här och där. Inget som berör mej men nog händer det saker. Människor svälter, förlorar sina hem, gömmer sig för bomber och blir av med familjemedlemmar bara för att nämna något. Fånga dagen och va JÄVLIGT tacksam för det du har, får bara lust att grina när jag tänker på hur otacksam människor i omgivningen kan vara. Just 4 the record.

Dagens läxa går till jennifer: Om du har ett problem som inte går att lösa blir det inte på något vis bättre om du oroar dej. Om du oroar dej för ett problem som inte ens existerar än så kommer du definitivt få ett större problem än det du oroade dej för från första början. Och sist men inte minst "de löser sig" ;).


Dee

Hela Helgen Lång!

Eller kort kan man säga. Har aldrig varit med om en helg som gått så fort. I Fredags så fixade jag min nagel, sen var det i princip kväll. Och sen på lördagen så träffade jag Sofie och Linn på centralen och när Sofie drog vidare till Malmö så blev det sakta men säkert en utgång för mej, Linn och hennes två frisör vänner. Vi startade kvällen med att sitta på ett mysigt ställe som heter "inferno" och drack några goda dock jävligt dyra drinkar. Sen gick vi vidare till mitt nya favorit ställe "Grill". Baren där brorsan jobbar. Vi satt där ett bra tag och vi drack seriöst dom godaste drinkarna jag NÅGOSIN druckit!
DDDDD av 5 möjliga! Sen gick vi på Laroy (vet inte vad jag tycker om stureplan alltså) och tack vare sällskapet hade jag riktigt kul! Sen så skulle jag sova hos linn men allt blev så sent/tidigt så då vid 7 tiden så tog jag tricken hem istället och då sov jag bara nån timme som mer kändes som en liten nap så lördag och söndag blev som en dag och vipps så var det måndag och en hel vecka med massa jobb framför mej. Har jobbat lite med banken idag så just nu är det väldigt mycket omväxling av jobb vilket gör att dagarna går lite fortare och det är ju alltid lite trevligare!

Beställde för övrigt reseledar kursen igår så om en dag får jag reda på om jag drar i April eller inte! Hoppas hoppas HOPPAS jag kommer med =)!!!  Nu vill jag att denna sista timmen ska gå fort så jag får komma hem och sova lite. Känner att energin håller på att ta slut...Dee
RSS 2.0