Dee Dee goes Dee Tox!

Första dagen på vår detox! Vi har beställt detox grejs så nu börjar vårt nyttiga liv..

Dee @ tox mode

Still in Gotland!

Älskar Gotland!

Igår cyklade vi till tofta, det var ganska jobbigt då det trots allt är 2 mil dit. Samanlagt 4 mil och det känns i röven idag alltså. Men det var det så himla värt alltså. När vi cyklar iväg på morgonen/förmiddagen så är det mulet och super tråkigt väder och vi tänkte att vi cyklar bara för cyklandets skull, det är ju kanska skoj med tandemcykel. Men när vi kommer fram bara spricker himlen upp och solen bara gassar på oss, så det blev både lite sol och (!) bad!



Det känns så skönt att jag har kommit in i semester så mycket att jag inte ens minns vilken dag det är. ummmm I dont care!

Vi ska ner till Visby och strosa runt, kanske se vad det finns för shopping. Jag vet iaf att jag behöver ett par svarta hotpants så nått kanske vi får inhandlat! Ta en glass i solen och en lunch kanske.. Nu ska jag njuta!


Dee @ shuffle mode

Gotland!

Det är så himla mysigt här =)

Kom i onsdags så gick vi och åt lunch sen tog vi det bara lungt, hyrde flm och sov LÄÄÄNGE! Det är så overkligt att inte behöva jobba, det är underbart ju! Idag så gick vi upp tidigt och åkte till Lummelundagrottan och gick på guidad tur. Jag mäke att jag redan har blivit "skadad" då jag kom på mig själv att analysera guidens resentations teknik den var helt ok btw, men det var häftigt inne i grotan och eftersom det hade varit översvämmning så gick man barfota i iskallt vatten ibland ända upp till knäna. Ett litet äventyr kan man säga =).

Ikväll ska vi äta på en fin resuarang innanför murarna. Allt är så fint och mysigt här. Glömde säga att vi var iväg en sväng och badade igår också på visby beach club och där träffade jag André, det var  lite kul. Får se om jag träffar någon mer kändis under min vecka här :P

Imorgon ska vi cykla till tofta och bada =)


See ya woudent wanna be ya!

Dee @ Gotland

!

Kryssningen var super bra =) Det var längesedan som jag skrattade så mycket faktiskt! Jag och anna dansade så hårt att båten gunga lite extra vill jag lova! Har varit sjukt bakis på det också. Min sladd till kameran är på gotland så blder från kryssningen kommer! I promise =)

Ocvh till råga på att jag måde dåligt för det igår när jag satt på jobbet så lyckades jag ge min jobbdata värsta viruset, heeelt paj blev den och It chefen fick komma och fixa det nu på morgonen. FETT PISMAMT! Jag som den datalektiker jag  är inte vågar göra NÅTT på datan.. UUUSH!!!!!

Men men .. idag ska jag träffa jen och Anna på fika =) det ska bli trevligt.

Sen måste jag såklart hem och packa inför min Gotland tripp. Vet att sebban väntar på mig nu =) Det blir sååå sköööönt med semetsre alltså. GOSh vad jag har längtat.

Jag har också försått att jag int kommer kunna komma hem till Yran :S Det finns typ inga biljetter varken dit eller hem sen igen :S Dom som m´fanns va såhär FETTT dyra.. Så det blir ju lite ovärt i sånt fall. :S  Aja Om det blir fint väder finns det mycket som jag och sebban kommer kuna hitta på.

SEMESTER!!

Dee @ happy mode

Love Evian!



CUTE!

Kryssning.

Idag satt man och slösurfa på Facebook och POFF frågar Anna om jag vill med på Kryssning. EEH like YEAH!!

Vi ska på kryssning på lördag =)

Tjockt najs. Det blev så mycket kul helt plötsligt. Igår var vi Hela gänget på bio (jag, sebbe, lullan, amanda, Basse, jonte och Mikey) och först var vi och käkade tok god mongolisk buffe. Riktigt tevllig kväll och filmen var FUCKING AAAAMAZING!!

Och nu på lörgad blir det Kryssning med Anna "skönjävel" Åsen som jag inte sett på as länge. Dessutom Åkte ju sebban till Gotland idag och I will soon be joining him =)




Shit va vi ska festa alltså! Är så taggad det är inte sant =)




Dee @ party mode

Daniel Radcliffe gone HOT!!



Vem visste att lilla Harry Potter kunde få en på andra tankar :P
Ehh typ hej baby!

GRRRR


Dee @ HOT mode

Onsdag!

Sitter på jobbet och längtar till semeter, sol, värme och kärlek!

Ja när ska slitas från mina dagdrömmar?

Har typ inget vettigt att skkriva :S Ska ändra lite på bloggens design och inriktning. Det längtar jag efter =)

Hallå följ mig på Twitter!

Thats the NEW SHIT!!!

Skaffa twitter säger jag bara!

okey, hey


Dee

GRATTIS LOI!!! 20 år!




Grattis on the B-day!

SSS

Bra helg =)

Jen är här så jag har fått se henne litt. Och Jag lullan sebbe jen och Calle var och såg bruno igår :D

Det va bra



Dee

är på battle på lava :)

0-5fc934c9c91f0b912b29f41221fe04b2.png

är på battle på lava :)

Dee videobloggar om hur jobbigt det kan vara att va poppis!



Jag och saffi hade kul =) Höhö.
Hädan efter blir det mer av detta! =)

Dee

Dee & Saffi!


Saffi kom och bodde med mig i någon dag innan hon for till Marocko. Vi hade trevligt! =)

            

       
Vi "bytter" inte byter. Nej nej, Vi "bytter" AHhahaaha vad vi skratta!


Har fixat naglarna och köpt ny klocka. Me likie!


Dee

64 dagar idag!

Snus (/ˈsnʉːs/) är en tobaksprodukt innehållande nikotin som används som njutningsmedel.
Källa:  Wikipedia



Njutningsmedel liksom. Ush och fy. Jag är så stolt att jag har slutat med detta sattyg. Inte för att jag inte saknar det för det gör jag, och tänker inte sticka det under stolen. Men det är samtidigt en belastning som är borta. Alltid behöva "komma ihåg" dosan innan man går. Köpa en ny om det håller på att ta slut osv.

Men gott var det. Men det är en "fas" (haha vi gillar faser eller hur morsan) i mitt liv som är över!

OVER, FINITO, FIN, SLUTT, ENDE!!!



Glömnde föresten att berätta att syrran är hos mig och hälsar på, det är trevligt. När vi gick ioch lade oss igår kollade vi på Michael Jacksons konsert och jag tvinga henne pilla mig på ryggen.  :D Det var trevligt.

Jag glömde också berätta att jag blev stucken av en geting i helgen. Läskigt. Men som tur va hade Sebbe Aloevera salva som hjälpte lite grann. Har fortfarande värsta märket. Stackars mig =(


Dee

Helgen i bilder!

Lugn helg med Sebban, Lullan och ben&jerrys :P

                


                   










Mysig helg!

Skön jävel!

På jobbet!

-"Ehh alltså...hmm"
- "Vad"
- "Jag tror jag har en fundering"
- "Okej men då kanske det fungerar där uppe då"



Hahahahaha sköna kollegor man har ibland. Är bara glad att inte jag var med i denna konversation.



DEE

Två inlägg!

För att ta igen att jag inte bloggade igår.

Sebban kom ju in till mig igår och vi skulle på Bio och se "the Proposal" (bra film tycker jag) och nu fick jag verkligen nytta av det där biokortet som mamma köpte till mig då hon var här, Måste komma ihåg att tacka henne för det. Men iaf så går vi på Hemköp för att köpa dricka och sånt (inte godis :P) och då ser jag Erika från Rödön. Heeelt otippat står hon där i äffärn och chillar. Ganska kul faktiskt hon gör tydligen lumpen med hästar och så. Vi stog och surra en stund och det är så kul med människor som man inte träffat på länge. Man behöver liksom inte ha varit väldigt bra vänner för att bli glad att ses. Det blir någon konstig genuin glädje och nyfikenhet, a blast from the past liksom.

Funderade ju själv att göra lumpen när man fick hem alla sånna papper och nu ska jag ärligt erkänna att jag ångrar mig lite att jag inte gjorde det :S Men nog har det vart bra iaf ska inte klaga men man undrar ju ändå hur det hade varit.


Såg för övrigt Johan Palm igår. Han såg väldigt ensam ut och väldigt okändis, inte okey med alla galna faans som typ grinar när dom ser honom. Beatles fattar jag, Elvis fattar jag abslout och vi ska inte tala om Mr Jacksson men lilla Johan Palm? VAHHHH liskom. Dont get it.. really dont.


Piiz off!

Fredag

=) Det har inte varit nån yoga för mig iaf sedan i tisdags. Det behövdes en liten vila för det var stört jobbigt :P. Men nästa vecka blir det igan såklart.


Men värmen har varit med oss här i stockholm och det är underbart att sommarn äntligen kommit 4 real! Dock så gick jag till jobbet i klänning och svettades imorse, sen nu inne på kontoret så sliog det bara om och blev jätte mörkt och börja SPÖregna och blixten slog ner precis utanför mitt fönster.

(dålig bild jag veet)


Så tyvärr valde jag inte riktigt rätt dag att ha min nya klänning. Men fin är den. Me likie!!



Känner att det blev ett meningslöst inlägg men WE!!!


Dee @ regn mode
RSS 2.0