2009-03-31 12:01:37

År, månad, datum timme, minut, sekund... TID! Varför är vi så beroende av tid? Jag hade ställt klockan på 05.00 i hopp om att ja skulle orka ta mig upp och springa innan jag skulle på jobbet! I alla fall så vaknade jag inte ens vid den tiden utan vid halv 7 då jag var tvungen att gå upp ändå. Varför då? Jo TID! Jag hade inte nog med TID! Att åka kommunalt är en del av min vardag och idag när jag gick ner till tunnelbanan ( som jag brukar vilja slippa, gillar att gå den biten från KTH till Jobbet på Östermalm... återigen TID som inte räckte till) kunde jag inte undvika att iakta männikors betende. Om man tittar sig omkring så ser man folk som stressar, kollar på klockan och suckar, tittar på tavlan som säger att tåget kommer om 3 min och återigen suckar. Det är tragiskt egentligen hur beroende av tid man är. Möte den och den tiden, träffa honom den och den tiden. Middag den och den tiden. Man schemalägger sitt liv efter tid. Vad gör en timme hit eller dit i den stora hela? Om man är frisk och kry (och har tur) så lever man ett bra liv i ca 85 år ibland mer, då har man alltså 744 600 timmar, vilket är ca 44 676 000 min som i sin tur är ja ni kan ju räkna ut hur många minuter det blir, på sig att leva. Vad gör det då att du får vänta en minut extra på tunnelbanan? Och tänk egentligen 744 600 är inte så många timmar, man borde lära sig att faktiskt försöka njuta av varje sekund, minut, timme, dag, månad och år. Bara om ett slag kommer ens tid vara räknad och dags för en att lämna plats för nästa genration.
Alla som känner mig vet att jag är den värsta tidsoptimisten någonsin, jag har alltid sett detta som en av mina största laster. Nu när jag tänker efter är jag glad att jag aldrig varit speciellt bunden till tid, och trots att det i dagens läge ses som en last att ha den syn på tid som jag har har jag insett att det är nog egentligen alla andra som har laster och inte jag. Så från och med nu tänker jag FET dissa alla som stressar!

 So next time, take your time!



Dee @ freetime

Måndag 30/3

Snart börjar vi nya tag på en ny månad och det känns bra =) som en fresh start liksom! April, sol, vår och bort med snön! Det blir bra.
Känns nästan lite konstigt att vara tillbaka på jobbet. Vart sjuk i onsdags och har varit hemma sen dess. Ganska jobbigt faktist, på onsdagen vaknade jag och mådde inte så värst bra men tänkte att nog kunde jag jobba iaf, senare fram mot dagen vart det bara jobbigare och jobbigare. Så jag beslutade mig för att gå hem och vila så jag skulle vara pigg dagen efter. Gjorde allt i min makt för att också uppnå det, gick på apoteket och köpte halstabletter och C-vitamin. Stannade i Täby och vänta in Sebbe och gick för att ta något att äta och gick och lade mig i sängen så fort jag kom hem. Men det hjälpte inte, bara efter någon timma hemma fick jag feber och somnade med alla kläder på och vaknade kl 5 på morgonen av att jag inte kunde andas eller tänka :S Men redan på fredag kväll mådde jag bara plötsligt bättre, typiskt mej, dramatiskt sjuk över en timme och lika dramatiskt snabbt blir jag frisk igen. Agerade taxi också i helgen för Jonte hade student skiva med temat "värsta". Jag och sebbe hade planerat sen tidigare att vi skulle gå och kom på det ultimata "Värsta kändisar". Jag ville gå men inte bli sjuk igen så man ställde upp för laget och gick "all in" när det gällde utsyrsel och "nyker javisst" för att kunna köra. Jag och sebbe åkte och hämta lullan som var värsta byggaren och for sen till Garant på hornstull och hade skoj. Det var riktigt kul att få klä ut sig ordentligt för en gång skull, och med våra peruker vart resultatet riktigt lyckat! Förutom detta så har helgen varit lugn och nu är jag nästan helt frisk =). Det blir bra!


Nån som vågar gissa vilka vi va? :P




Dee back @ working mode

ÅÅÅÅÅ!

Jag mår inge bra!






Gonatt


Dee @ ? mode

You gotta love BDB. (sjuk btw)

Ush idag när jag vaknade gjorde tom täcket ont mot huden, helt öm i hela kroppen. Ont i halsen, nacken huvudet osv =( de gillar vi inte =(. Men i alla fall var jag inne på bilddagboken igår och hittade sjukt mycket old pics. Speciellt med bilder då jag var blond och fin. Det blir bra.


    



Från bröllopet i sommar tänkte jag säga men det var för tusan förra sommarn. tiden går så fort!







Kunde aldrig föreställa mig något finare, och inte visste jag att man kunde gråta så på bröllop!






Nu ska jag hosta vidare se hur länge jag står ut...


Dee @ sick mode =(




Stackars!


Min babay har blivit jätte sjuk så alla som läser det här tycker jag antingen ska tänka en
positiv tanke till henne eller skriva något gulligt på hennes blogg: Sofiiaanna<3

Jag har iaf bestämt nu att jag kommer hem till Ösd över påsk =)
det ska bli kul! Vi det är ju tydligen röda dagar då som är underbart
placerade, både fredag och måndag =) dessutom är vi tydligen lediga på
torsdag också! UNDERBART tycker jag personligen! Då kommer jag nog
åka hem på Onsdag eftermiddag/kväll och vara hemma nästan i 6 dagar!
Det blir bra!



Dee @ original mode




HATA HATA HATA SJ!!!

Fy fan dom är ju heeeeelt störd i huvudet! Blir så himla irriterad! "Gå med i SJ-prio och få tågbiljetter till fantastiska priser" in MY ASS!!! Det funkar ju inte alls!  "Ju tidigare du bokar desto bättre!" ÖÖöö jag är 3 veckor i tid och ändå går det på minst 600 spänn. Hatar SJ för tillfället! Ringde just till kundtjänst för att vara en bitter fitta men han jag fick prata med svarade så snällt att jag inte kunde men han fattade iaf  inte vad jag pratade om så han kopplade mej till nån snofsig IT kille som jag bara hade lust att sparka på snobbiga jannen!

Alltså jag vet att man borde tänka på miljön och grejer och ta tåget istället får flyget och jag har egentligen inget allt emot att åka tåg men jag blir lite hatiskt när det e lika dyrt att flyga som att ta tåget och dessutom går bra nog mycket snabbare med flyget.

Aja nu går jag hem iaf! eller snart iaf.


Dee @ upset mode

High tek.

4b625529c621a9840ee6693fd0fa55e5.png

High tek. Jocke fixar så att ja ska få två (!) Skärmar på min data :) fett lyx! Dee @ work

Officiellt

Nu MÅSTE jag köpa ny mobil. Sen jag tappade den igår så funkar den verkligen inte som den ska =( MIIIIIIII




Dee @ tired mode

på väg

0-1e4d62c6089be7546362f28f66567d81.png

på väg nu är vi på väg till bio Wiho. Dee

ledig idag :) da

02b237d2a92c4bbcd68e1d9daf58d648.png

ledig idag :) dagens outfit är därför ganska laid back street cool :p Dee

Jag har blivit KÄÄÄR!


        


Jag har blivit blixt föräskad i Pink´s pojkvän "Carey Hart"... Ba kolla på han liksom!
Ge mig nu liksom!!!!





    



                        

Blondina!




Har hittat en blondina bild! och nu vill jag för tusan bli blond igen bara så ni vet.


ska gå och dricka lite kaffe så jag orkar med resten av kvällen!

Dee @ night!

testar mobil att blogga

0-3bae880aeaf36ad2ff18727b733f15fc.png

testar mobil att blogga

Utan hedset

Sitter på jobbet och tar samtal manuelt med teleon lur för att IT killarna håller på kollar om det är hedsetten som orsakar störningarna. Jag brukar bli ganska less på att ha dom där hörlurarna på mig hela tiden men gud va jag uppskattar dom nu. Det hörs bättre, inte lika jobbigt(det blir trots allt lite jobbigt för armen att hålla telefonen hela tiden) och jag kan lägga på och svara med taggentbordet istället för att lyfta och lägga tillbaka en telefonlur.
Så nu ska jag inte klaga på hedset nått mer iaf :P Inte för att jag har gjort det innan men ändå...

Av någon konstig andledning känner jag mig  helt mörbultad hela tiden, vet verkligen inte varför :S
Hoppas jag får lite svar snart, det är många obesvarade frågor i mitt huvud...


Dee @ work

På med björn fi/&%an

Nu ska jag gå hem från jobbet!
Så det e bara på med björnfittan och i med mobillurarna och mot tunnelbanan!


WEIIIIII!

psfick VÄÄÄÄRSTA sms dissen från Mamma idag ds. Dåligt tycker jag !



Dee on my way home!

Skabb!

Så sjukt skabbig idag, glömde säga det innan. Som sagt så hade jag brottom imorse. Borde egentligen ha duchat. Det blev inte av. Borde ha sminkat mig. Det blev inte av. Hann i princip vakna gå på toa och sätta på mig kläder. De är inte min cup of tee att försova sig. Det ska INTE få hända igen.

Helt sjukt att jag inte blir pigg, var så sjukt opigg imorse och det sitter i. Brukar ju försvinna efter någon timme, men jag skulle lätt falla pladask på golvet och somna nu med en gång... om jag fick...




Dee @ tired mode

TRÖÖÖÖÖÖTT!

Kan man bli tröttare? Jag vet knappt vad jag heter liskom, dessutom så försov jag mig imorse så jag hade ca 15 min på mig innan jag skulle iväg. Det var inte direkt en bra start på dagen om man säger så... Just nu vill jag bara hem och sova...
Mår helt illa to my stomach! Fyy farao!

BLÄÄÄÄÄÄÄÄ! tror jag ska kolla på resor hem i helgen faktiskt.. Träffa mamma och vänner lite! Det vore kul. Fast aa jag vet inte.. BLÄÄÄ JAG VILL GÅ HEM?


Dee @ a veeeeery bad mode

Helg, Kalas och BIO!

Igår var det kalas här i Åkersberga, benji fyllde sju och då kom familjen cottes släkt på kalas. Många av dom har jag träffat när jag va lite så det var mycket "Oj DINA va stor du har blivit, haha du känner ju säkert inte igen mig men jag har hållt dig när du var lite bebis". S¨å det var lite kul. Det är alltid skojigt med Kalas. Och det bjöds på mycket gotti gott vill jag lova...
Full rulle hela lördagen alltså. Men idag kom sebbe in och väckte mig vid 9 och hade bokat bio, vi har ju varsina biobiljetter så då boka han inte två filmer på en gång , blir ju som två till priset av 1 så what the fuck liksom :P. Så nu ska vi in och äta och kolla på "dumpa honom" och "watchmen". Det blir najs.

Har för övrigt sån sjuuk längtan efter alla vänner just nu. Speciellt två av er. Ni vet vilka ni är. Inga nämnda inga glömda.

Självklart saknar jag mamma också, men det gör jag ju jämt :P


Älskar er, Saknar ER!


Dee

När blev Stockholm litet?

Efter jobbet igår som jag gick ifrån kl 5 (!), det var skönt att få gå så tidigt för en gång skull. Men i alla fall så var jag ner på Hemköp på sergelstorg innan ja skulle åka hem. Gissa vem jag stöter på? Tobbe Öhd! Jag blev så chockad, jag hade det någonstans i bakhuvudet att han hade flyttat hit men det var en liten överraskning. Vi ståg och surra ett tag och nu har jag kommit fram till att han e en rolig prick han =)

Det var av någon andledning en en positiv våg som sköljde över mig igår och det har hållit i sig.
Det är trots allt mycket negativt som har hänt, fast jag trodde att allt hade löst sig. Men det hade det
såklart inte. Det borde jag ha anat..
Aja det kommer att bli bra det här ändå, "Hoppas på det bästa men förvänta sig det värsta." ,
det får bli mitt nya motto.



De blir bra!
Hoppas vi får nått nu bara!
<3




Dee @ happy mode

Morgon!

På tok för tidigt, och jag har inget att skriva just nu. Men om jag känner mig själv rätt så finns det en risk att jag inte kommer hinna/komma ihåg att skriva något senare. Men man kan ju alltid hoppas right?

Nu vart det meningslöst. Men om man tänker efter är inte allt det egentligen?



Dee @ work

Snö kaos!

Hör och häpna alla! Det är snökaos i stockholm. Än en gång har det kommit mer än 1 decimetar snö på en och samma gång det är ett rådande kaos! pathetic :P

Gör allt för att inbilla mej att denna dag kommer passera förbi fort och obemärksamt..

Vill ha helg!
Vill ha svar!
Vill ha sommar!
Vill må bra!




Dee

I feel good...

NOOOT!

Helgen var super trevlig.


Resten är skit. Vad fan händer nu liksom. Jag haaaatar när de går ont för mig, varför gör de det hela tiden?
Man tror att det går bra men sen är det som att man blir dragen vid näsan..


Dee =(

Back in track

Nu var man hemma, jag är glad att jag fick flyga så att det gick snabbt att komma hem.. Träffade Sara Geardegard  på Arlanda se det var ett trevligt sammanträffande faktiskt. Vi hade försökt att planera och ta samma tåg och åka samtidigt men sen pratade vi inte mer om det och vipps en vecka senare ses vi liksom på Arlanda. Kul.
Ringde för övrigt och väckte sofie imorse, helt crazy awsome! Sen när jag hade försäkrat mej om attt hon var vaken och vi hade kommit fram till en vag plan för dagen så tänkte jag att jag skulle fortsätta på samma sätt och ringa och väcka Jennyfer. Men den fislisan ville minsann inte svara..

För er som vill så ses vi på Pause ikväll ;)


Dina @ Östersund


ps. Sebbe jag är fortfarande ledsen, kom ihåg det är fredag idag och nu blir det helg! =) ds

Godmorgon.

De är en bra dag idag =) Ja ska nämligen hem till Östersund Idag =)




Som tur var fick jag åka med Robert imorse med all packning. Därimot så var jag så stressad och dum nog att inte gå upp och väcka sebbe och säga att vi hade 10 min på oss om vi vill åka med Robert! Filåt igen sebbe, känner mej som en riktig dummer alltså. Sebbe är alltid så himla snäll och ställer faktiskt alltid upp! Men jag får skämmas. De känns faktiskt konstigt att åka hem över helgen, skönt men jag och sebban har alltid så mysiga helger. Det är konstigt egentligen, förr i tiden så sågs vi inte så mycket men det var alltid kul när vi väl sågs, nu när man har bott ihop så har jag verkligen märkt vilken bra vän jag har, synd att det vi snart skiljs åt igen. Men det blir ju thailand till vintern, eller hur Sebban?

(love it)



Var iaf den värsta packåsnan evah idag. Tog tunnelbanan från danderyd och med mina två resväskor handväskan och min stora kasse med paket (undrar du till vem paketen är sofie?.. :P) så tog jag gott om plats om man säger så, problemet var bara att det inte fanns någon plats att ta.. Jobbigt. Det var fullsmockat på tunnelbanan och med nöd och näppe kom jag in. Folket är seriöst som GAMAR på morgonen alltså, jag menar kan man inte bara vänta tills nästa tåg istället för att meja sig in typ som dom gör i Japan. Jag har gjort det flera gånger, det brukar ju trots allt inte ta mer än 5 min innan nästa tåg kommer. Sen var det en himla grej att komma ut också, det var bara att hålla hårt i alla väskor och meja sig ut. De blir bra.



Dee

Snart!

Kommer jag hem till Ösd! Å jag längtar verkligen, vi ska ha så himla kul i helgen alltså =) Att Sofie verkligen fyller 20 är helt sjukt egentligen.

Pratade just med Lisa Friberg som tydligen är i stan så jag hoppas vi hinner ses på min rast mellen 4 och 5 =)


Håller på att läsa en bok som så fiffigt nog heter "Hemligheten", i grova drag så går det ut på att lära sig tänke positivt och på det sättet dra till sig goda ting i livet. Det är lite flummigt new age mambo jambo men rent praktiskt om man tar till sig lite i taget så är det ganska rätt. Positiva tankar gör ju självklart att man ser möjligheter istället för omöjligheter. Om du tex vill vinna på lotto och tänker fan jag kommer vinna det vet ja, så kommer du definitivt köpa lotter. Om du därimot kommer in i en kiosk och tänker "hmm ska jag köpa en lott? Nä jag kommer ändå inte vinna." Vad händer då? Jo du kommer inte att köpa den där lotten och kommer därför inte ha några som helst möjligheter att vinna på lotto.
I boken menar dom att man kan få ALLT man vill om man bara lär sig fokusera på det med positiva tankar. Riktigt så vet jag inte om jag tror att det fungerar. Men jag gillarprincipen. Och jag tror verkligen att man påverkar mer än vad man tror med positiva tankar! Boken är bra men man måste ta den med en nypa salt.

Dee

JAG KOM IN!



Den 19/4 åker jag till Rhodos!



Tro det eller ej men jag kom in på reseledarutbildning på sveriges största och snabbast växande resebolag! Hur crazy är inte det liksom? Nu har jag i alla fall bekräftat att jag vill vara med på utbildningen och då kommer dom skicka hem flygbiljett och allt sånt till mig. Och visserligen kräver det att jag blir godkänd på utbildningen för att få jobb men det ska jag såklart göra, annars är jag ju riktigt kass. De är jag inte.
Jag kollade min mejl typ 20 gånger under gårdagen och senast minns jag att jag kollade den kl 5, men sen när jag ståg på tunnelbanan så ringde Sebbe och undrade om jag hade fått svar och då fick han logga in på min mejl och såklart  hade jag fått ett mejl 4 min över 5 med svar. Kunde inte hålla mej och bad honom läsa. Det var bra!










Dee @ happy mode

Lady in black.

Idag blev det för en gångs skull helt svart outfit. Förutom mina nya fina skor witch I LUUUUUUVE! Nu ångrar jag lite att jag inte tåg mitt rosa linne ändå. Man blir automatiskt lite gladare av färg så nu när jag tittar ner på mig själv och är helt svart så blir det en lite jobbig känsla nästan. Konstigt vad påvärkad man kan bli av något så litet som ett färgat linne liskom.

Så imorgon blir jag en solstråle har jag planerat. Ska alltså ha mycket färger på mig =)

De blir bra.


Dee

Ja.



Borde inte ha köpt dessa, men om det var något
som jag faktiskt behövde så var det ett par skor.



Vi har fotat idag, de var kul. Jag fick också fota lite så det var ganska trevligt. I övrigt så kan jag bara tänka på en sak så de känns jätte jobbigt. Ska hem till ösd på tordag eller fredag så det ska bli riktigt kul =) Tittar på Patrik 1,5 rolig film de, tänker på när jag och sofie var och såg den på bio, vet att det var jag sofie och en till men jag kommer inte på vem det var och det känns jätte störigt, som vem de nu va , TELL ME! Söndag kväll så nu är det en hel vecka med jobb framför att se fram emot. Dock så har denna helg varit lång och skön men en extra dag skulle inte skada. Ikväll ville sebbe se på skräckfilm men han verkar redan nu vara trött så ifall han ska somna till filmen så kommer inte jag våga....
Nog för mej..



Dee


RSS 2.0