JAG KOM IN!



Den 19/4 åker jag till Rhodos!



Tro det eller ej men jag kom in på reseledarutbildning på sveriges största och snabbast växande resebolag! Hur crazy är inte det liksom? Nu har jag i alla fall bekräftat att jag vill vara med på utbildningen och då kommer dom skicka hem flygbiljett och allt sånt till mig. Och visserligen kräver det att jag blir godkänd på utbildningen för att få jobb men det ska jag såklart göra, annars är jag ju riktigt kass. De är jag inte.
Jag kollade min mejl typ 20 gånger under gårdagen och senast minns jag att jag kollade den kl 5, men sen när jag ståg på tunnelbanan så ringde Sebbe och undrade om jag hade fått svar och då fick han logga in på min mejl och såklart  hade jag fått ett mejl 4 min över 5 med svar. Kunde inte hålla mej och bad honom läsa. Det var bra!










Dee @ happy mode


Kommentarer
S

MEN CONGRATTTTTTS VAFAN!

2009-03-03 @ 19:09:15
URL: http://safia.webblogg.se/
S

2009-03-03 @ 21:13:05
URL: http://safia.webblogg.se/
S

Postat av: Dee Du måste sluta svära de blir så osmakligt.



Postat av:S

SVAR PÅ:Ursäklta mig fröken perfekt, men jag svär inte i min blogg mycket, bara det få gånger jag behöver få ut lite ilska och det borde du som har bott här men lämnat mig till att ruttna här veta att ilska gror som ogräs här! Och hurredu, osmakligt är det att aldrig typ uppdatera sin blogg! Så det så! hmff! (se mig vända ryggen till och gå iväg med stora starka steg och vickande rumpa!)



Postat av:Dee

Gumman jag är perrrrrfect och kan därför klaga på andra, som dig. Och lilla du läs dina egna inlägg, du svär så att de spottas igenom ut ur dataskärmen. Det är inget fel på Ösd de blir vad du gör det till, jag misstänker att de är du som är rutten, inte stan :P Och sen så ska jag nog köpa en ordbok till dig, för om du visste vad osmakligt betyder skulle du höra hur fånigt det lät i de sammanhang som du använde det i. Dessutom är det högst anmärkningsvärt att du ens försöker ge dig in i en diskution med mig lilla du :P Så åter igen inga svordomar Saffi det är OSMAKLIGT precis lika osmakligt som att gå med stora starka steg och samtidigt försöka vicka på rumpan...



Postat av:S

Sv: Om du är perfect undrar jag om du baserar det påståendet med att inte ha kollat dig själv i spegeln på år och dar ;) Spottas det ut ur dataskärmen har jag lyckats för till skillnad från andra uttrycker jag mig så att det märks. Ösd är ösd, självklart är det det man gör det till, men med östersund är det inte mycket att göra och du verkar har fått någon slags demens för det låter som om lilla fröken glömt bort alla gånger hon klagat och hatat ösd? Ordboken är ej nödvändig då jag vet exakt vad jag säger och står för det! Men däremot kanske jag borde boka in lite svenska lektioner åt dig så att du lär dig vad uttrycka är. Anmärkningsvärt och skrattretande är det att du ens kommenterar eftersom du vet att hur än du gör så vinner jag alltid. Du med din demens kanske inte kommer ihåg de gånger du legat och krälat på golvet? Osmakligt är det att du använder ordet så mycket och är man så tränad och bra/snygg som jag så kan man gå med starka steg sammtidigt som jag vickar på rumpan men för en sån simpel människa som du förstår jag om det är en omöjlighet.



Postat av:Dee

Svar: Du har missförstått sammanhanget igen Safia. Min kritik hade ingenting att göra med utseende what so ever. Jag ser också att du försöker använda stora ord, man ack du snubblar igen. Självklart ska man uttrycka sig så att de märks, men tänk själv om du står framför någon och diskuterar och denne blir så upprörd att han spottar, vilket leder till att du instinktivf ryggar och skyddar ansiket och totalt mister respekten inte bara för personen utan också för vad den försöker säga. Så då märks det att man försöker utrycka sig, men det viktigaste: VAD man uttrycker försvinner. Vad jag har gjort är att ha klagat på att jag har tråkigt och inte på staden, och än en gång blir det tydligt att du behöver en ordbok då "Demens" är en varaktig sjuklig störning av högre intellektuella funktioner med försämring av minne och logiskt tänkande samt personlighetsförändringar och emotionella störningar utan medvetandesänkning och oftast utan störning på långtids minnet. "Senil demens" är ordet du leter efter, tur att du har mig så att jag åter igen kan nyttja min interlektuella perfektion och tillrättavisa dej. Vet inte om du förstår alla dessa stora ord men ordboken är på väg, och tro mig den ÄR nödvändig då det är viktigt att du förstår vad andra säger också, inte bara dig själv med ditt patetiskt begränsade vokabulär. I frågan om vem som är snyggast och bäst så kräver jag ett yttre utlåtande om det, då du själv inte är en särskilt pålitlig källa. Och igen så är det du som har gett dig in på tunn is, för det är fortfarande inte snyggt eller smakligt att kombinera stora starka steg och vickande rumpa, oavsett hur tränad man är, då jag vet att jag är så sjukt mycket bättre tränad en dig. Det kan jag också bekräfta med en utmaning den 6/3 då jag kommer hem. Gå och hämta en handduk nu Saffi för du har verkligen tagit dig vatten över huvudet.



Postat av Dee:

Och perfekt stavas med K och inte C som du skriver i den första meningen.



Svar: Lilla gumman, kritiken du gav kanske inte hade något att göra med utseende men om du är gullig och läser igen så förstår du att min kritik hade det. Nu är det också så att jag inte menade att jag skulle spotta någon rakt i ansiktet, vilket jag heller aldrig sagt att jag skulle. Att jag uttrycker mig så att det spottas ut ur dataskärmen har definitivt ingenting att göra med att spotta på någon (och då verkligen inte i ansiktet?) i verkligheten eftersom att dessa är två helt skilda saker. Men som tidigare sagt så är du en aning efter och med tanke på ditt tidigare påstående så tyder det på att du inte är riktigt 100.

Att neka att du klagat på staden är så fjantigt att jag inte ens förmår mig att diskutera saken vidare med dig.

Demens är som du skriver ”en varaktig sjuklig störning av högre intellektuella funktioner med försämring av minne och logiskt tänkande samt personlighetsförändringar och emotionella störningar utan medvetandesänkning och oftast utan störning på långtids minnet” vilket var exakt det jag ville få fram.

Kära du, tänk också på att det stod ”oftast utan störning på långtids minnet” men det kan dock lika väl vara på långtidsminnet vilket det verkar vara i ditt fall. Vill du slänga in Senil så är det helt okej med mig. För att göra punkt i ämnet så lägger jag till, som sista punkt att jag sa följande ” någon slags demens” vilket också på svenska betyder att det är någon slags demens och eftersom jag inte är någon läkare eller utbildad inom området kan jag därför inte specifikt uttala mig om vilken slags demens utan endast påstå att du lider av avskyvärt många av dess symptom.



Tyvärr är det så att jag inte tror någon ordbok är på väg då det är så att en viss dina nyttjar den redan en aning för mycket och om det nu är så att du är mån om vad folk säger så tycker jag att du borde ta och läsa den grundligt. Varför jag skriver det baserar jag på att du, med ordboken nära till hands, tappert försöker tillrättavisa mig men misslyckas. Jag vill också påminna dig om att det är enligt svensk kultur, fult att ge bort redan använda gåvor.



Ett yttre utlåtande i frågan om vem som är snyggast och bäst håller jag nog med om att det är nödvändigt eftersom att du känner så som du känner och att jag känner att Dina alami, dvs du om du inte redan förstått det, inte är en människa vid sina sinnes fulla bruk.

Vad som är snyggt och eller smakligt är ju inte riktigt upp till dig att bedöma då alla har olika smak och rätten att uttrycka/gå som dem själv önskar.



För att avsluta skulle jag villa påpeka att jag stavade perfekt ”c” för att relatera till det du hade skrivit innan vilket du ser att du själv skrivit om du går upp en bit.



2009-03-03 @ 21:13:53
URL: http://safia.webblogg.se/
S

Jag måste tyvärr meddela att jag inte kommer att kunna närvara den 6/3 på grund av att jag då kommer att befinna mig i sthlm men jag tar gärna utmaningen och ber om att få omboka till ett tillfälle då vi båda kan infinna oss?

2009-03-03 @ 21:20:13
URL: http://safia.webblogg.se/
S

Jag måste tyvärr meddela att jag inte kommer att kunna närvara den 6/3 på grund av att jag då kommer att befinna mig i sthlm men jag tar gärna utmaningen och ber om att få omboka till ett tillfälle då vi båda kan infinna oss?

2009-03-03 @ 21:24:12
URL: http://safia.webblogg.se/
tess

men grattis!!! fanvad roligt, det där är något som jag också skulle kunna tänka mig att göra =)

2009-03-04 @ 00:34:41
URL: http://thereseskalman.blogg.se/
HANNA

grattis :D

2009-03-07 @ 18:50:21
URL: http://esth.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0