kICK DOWN!

Sjukt bra fest! Jag vann priset som årets "Sunshine" Tack tack tack och bock =)=)

Nu börjar det jobbiga när över hälften åker hem...


Ush nu går jag hem och myser med Sophie.. Nu har vi jobbat med varandra i snart ett år och har träffats i princip varje dag, hur fan ska jag klara mig dig i vinter <3


Dont worry be happy!

Underbara fri dagar!

Två under bara fri dagar har paserat. I tisdags slutade jag kl 16 och tog till antalya och mötte upp Emelie ms Kemer och vi tog till shoppingcentret migros för att försöka hitta en klänning till img. Sedan följde jag med och myste hemma hos henne i Kemer. Onsad spenderades med god brunch i kemer centrum och sen en hel dag på Österlink ännu en shopping center i ANL). Efter många timmar hittade jag fina halsband till fyndpris och en vit klänning som fick duga, nä men den var fin.
Idag har jag åkt till Alanya med Emil och myst hela dagen på palm beach med underbara Jessica svensson som är här på besök. Jon var ocså där så det var en kär reunion. Vi tre hr många fina minnen från min första säsong i HRG.
N är jag lagomt brunbränd inför img och det blir pefect till min vita klänning =)=)=)
Nu ska jag Sophie och Emil mysa med mat och film. "Fair Game" med Sean Penn och Naomi Wats som står på scemat!
Ha en fin Kväll!
Puss

Kick down

AAAAAAAAAAAAAAA Jag vet inte alls vad jag ska ha på mig på kickdown. I varje start och slut på säsong så har man en stor fest för hela desti. I början kallas det Kick off och logist nog Kick down på slutet óch här i AYT (Turkiet) så har vi det nu på fredag :O. Vi har tema "Black and white Gala fest". Hur lätt är det liksom? Och shoppingen är ju bedrövlig här nere så jag och Emelie ska i ett sista hopp åka till Antalya och försöka hitta något fint. Har ställt in mig på att jag vill ha en vit klänning, ganska enkel en som man kanske kan piffa upp med lite accesories!

typ dennaSå be till mode gudarna att jag hittar nå fint ikväll! Jag har nämligen bestämt att jag ska vara vit och min kavaljer Mr Mix ska vara svart. Men det betyder givetvis att jag måste hitta en vit länning för att de ska funka, men jag har redan förvarat honom att han ska vara svart :P

Aja jag jobbar iaf på fredag till 20.00 och börjar 08.00 dagen efter så jag kommer inte kunna vara med hela dagen utan bara på middagen men det blir nog bra =)

Nu är det bara två och en halv timme kvar tills jag har fri onsdag OCH torsdag! Och på torsdag får jag ÄÄÄNTLIGEN träffa fina Jessica som kommer på besök. Vi prata häromdagenn och det var närmare två år sedan vi sågs eller iaf 1,5 år. Sist var i Hurgada V09/10. KOOS!


Nähhdeen!

4 timmars vakt!

Efter man har jobbat natt ( då jobbar man 16.00-24.00 och kopplar sedan om till en liten telefon som man tar med hem och har på fram till 8.00 på morgonnen) så egentligen jobbar man då ett16 tim pass. Men iaf efter nattvakten så har man sovmorgon och jobbar bara 16.00-2000.  Himla najs, så idag har jag bara jobbat 4 timmar och får snart gå hem. Eller ut en liten sväng, ut för middag iaf.

Fortfarande förskyld som bara den, tror jag ska gå förbi medicus och få en spruta i röven, effektiva saker det där!

Nä nu blir det mys med emil, suz, johan och emelie från keemöör. Säkert fler !!!1


Ha en fin kväll!


Puss och Kram!

Weekend

Alltså äntligen söndag!! Tiden går så himla snabbt nu, det känns både väldigt länge sedan men samtidigt nyss som vi alla kom hit till SIde och åkte runt hela Turkiet på Intro.

Denna säsong har utan tvekan varit den snabbaste jag gjort hittils, mycket och inget har skett. Men nu redan måste man börja säga hejdå till folk, de är det absolut VÄRSTA med detta jobb. Att säga hejdå, visserligen är vi alla ganska bra på att säga vi ses men iaf. Igår åkte min fina Peter Andre (Måste sägas med amrikansk dialekt)

 Så vi säger hejdå, vi ses min vän och lycka till på GC i vinter!

Jag har för övrigt blivit väldigt förskyld och sitter och hstar nyser och snorar som ett äckel på kontoret, sista dagen på natt pass så det är wuunderfuuul! Och ni kan ju tänka er hur det såg ut igår när jag sa hej då med allt snuskt samtidigt som man gråter :S

Men det blir jobbigare sen när det är dax att säga hejdå till Sophie och Mathilde... De båda ska till Thailand och leva för vintern. Ush det blir jobbit!

Nu åker min fina roomi iväg på miniweekend till Istanbul så jag får tvinga mathilde att underhålla mig så jag inte blir ensammen
 Min danska fina Mtahilde brukar vara bra på att hitta på någonting busigt.


Over and out!

... heiipa!

Hej!

Nu var det ett tag sen. Här i Turkiet rullar det på, fortfarande mycket jobb på dagarna och hemlängtan bara växer och växer, denna säsong tog jag min semester i kroatsien med Sebbe och Jonte vilket var fantastiskt kul men nu känner jag att det var FÖR länge sedan jag fick träffa mina fina vänner och Familj.. Som tur är så har jag ca 3 veckor hemma innan äventyret fortsätter till Kenya, var jag ska spendera min vinter som safri guide ute i savannen med the BIG 5. Lejon, Elefant, noshörning, leopard och buffel!!!

Så just nu längtar jag lite bort från turkiet, det har varit en fantastisk säsong på många sätt men jag har verkligen inte förälskat mig i landet om man säger så. Dock är det lite tråkigt stämmning då folk börjar dra och själv har man en hel månad kvar. Min fina vän Petter åker idag och jag sitter redan och gruvar mig för snart kommer han förbi och säger hejdå...

Aja. Back to work!

Freeeeesh!
RSS 2.0