WIHOOOOOOO!!!!

Sebbe kommer till mig den 25/2 =)=)=)=)=)=)=




YEEEEY och han tar med sig söta mikey också!!! LÄNGTAR SÅÅ SJUUUUKT MYCKET EFTER DET =)=)=)=)

Hrg

Idag har jag fri =) Och imgorgon med =) Det gillar vi!

Sjukt konstig dag för övrig, vaknade TOK pigg imorse kl 8 och kunde inte sommna om :S så jag började tvätta och dona till kl 12 då jag satte på en film och tänkte plugga på Luxor over night men då sommnade jag tydligen och sov som ett littet barn till kl 4 och då var hela dagen borta liksom :S inte coolt.

Men då skulle jag iaf ta ut tvätten och det visar sig att mina vita jobb byxor är BLÅ över hela fickan, jag hade glömt ett tändstickspacket i fickan, smart tjej. Så jag dränkte dom i nått medel och slängde n dom igen för att se om det försvinner.. HOPPAS HOPPAS HOPPAS, orka vänta på att skicka tillbaka dom OCH vänta på nya. NOOO.

Men som sagt är jag ledig img också och då ska jag och Maria ut och rida i öknen, det ska bli riktigt kul.

Sitter på kontoret nu för jag var tvungen att skriva min vecko rapport... Men jag håller på att leta efter ett sånt dära USB internet så att jag kan lägga upp lite bilder och framför allt LADDA HEM NEEW MOON!!!!!! Jag vill se den NU!!!!

Men nu har jag inget mer vettigt att säga..

Livet är bra.

Dee @ free mode

Andra Advent!

Var ju iof igår men ändååååÅ!! Shit va tiden går snabbt, jag kan inte fatta att jag redan varit borta i en och en halv månad. Och att det är jul hemma liksom. Man blir som i en liten bubbla här borta faktiskt.. Inte för att julen betyder så himla mye för meg men det är det mysiga man saknar.

Jag minns det så väl förra året när jag och sofie åkte hem till henne på rödön förra året och mös en hel dag. GE MIG NYSS LIKSOM =)

Men annars så går det bra här. Jag har iaf haft min första två dagars utflykt till Kairo. Det gick kjämpe fint faktis, dock hadde jag bara tre gäster för de fyra andra som skulle bli med hadde blitt sjuka :S Men det blev lite privat guidning kan man säga. Så det var mysigt. Jag ÄLSKAR verkligen att ha utflykter dock är det väldigt mycket att lära sig, men man lär sig nått nytt av lokal guiderna varje gång. Vill kunna allt på en gång liksom..
Jag gillar egypten men det är mycket komplicationer hela tiden, jag trodde typ de skulla arrestera mig när vi guidade i koptiska kairo när jag inte fann min guide licens ( Vi måste nämligen få en licens gjord på pappar med fota och allt VARJE gång vi ska ha utflykt.

Så när vi var i koptiska Kairo och skulle gå in i synagogan så kom det en "polis" och ville se min licens, men som tur va så fan jag den bland mina papper och jag slapp bli arresterad.. PUHH!

Annars måsta jag säga att två dagars utflykter är rikktigt kul, lite roligare än bara 1 dagars, man blir som en mysig grupp och oftas så får man stanna på riktigt fina hotell. Så det är najs. najs bajs.

Idag är jag fri så igår när jag kom hem från kairo så bestämmade jag och ylva att vi skulle gå ut, så vi köpte vin men nä vi kom hem så orkade vi int. MEN vi skulle bara gå på Papas och ta en öl, sen i taxin på väg hem efter ölen som hade blitt två öl+ shisha så ville vi åka till Ministry. Sagt och gjort. Träffade någon tät svenne som bjöd på drinkar hela kvällen och två fulla tjejer kom inte hem fören kl 6 imorse. KUL kväll =) Me like.

Detta har dock lätt till att dagen inte varit särskilt produktiv, vi har mest lallat runt och gjort ingenting. Handlat litt mat klippt håret, fixat naglarna.... typ..

Men nu har vi iaf gjort våra redvisningar för förra veckan så niú ska vi hjem och laga pankakor och kika på film. MYS!


Saknar alla där hemma. Snackade med loi igår och det var sjukt skönt att höra din röst tjejen <3

Fick också snacka litte med mamma, LOVE!!

PUSS PUSS!

Dee @ HRG

Friends!

Jag måsta bara säga att jag saknar mina vänner hemma ganska mycket idag!! Det är verkligen det absolut sämsta med detta jobb. Att ha sin familj (för ni är en stor del av min familj) så långt ifrån en, och dessutom att JAG inte kan ringa till kontant kort, DET SUUUGER verkligen.. Men ni ska veta att jag tänker på er varje dag och följer era bloggar som en dåre.. Det känns sjukt att inte förstå allt ibland..

Idag skulle jag ha flygplats men inatt vaknade jag av att jag spydde... men jag var int sjuk, bara att jag har käkat nå konstigt antar ja för jag mår redan bättre så jag har varit på kontoret och redovisat och gjort lite bra saker. Nu ska jag strax chila hem och göra kaffe och plugga på Kairo, för på lördag ska jag äntligen få ha min första två dagars utflykt till Kairo. Det är suuper spännande men väääldigt läskigt samtidigt för jag kan inte så mycket ännu. Men det blir bara att plugga så ska det nog gå fint =)

I fredas var jag mia och ylva ut och festa, sjuuukt packade och sjuuukt glada tjejer, det var lätt den roligaste utgången hittils, svin mycket flolk på ministry of sound och beachparty som efterfest. Riktigt najs kväll verkligen. GILLAR!!


Igen så sändder jag kärlek hem till sverige och kärlek till GC såklart!!

Saknar så det gör ont!!!

Dee @ love mode
RSS 2.0