Kärlek vid första Ögonkastet.

Det kan man säga hända igår, TVÅ (!) gånger. Jag var ju som sagt på yoga, det var underbart. Det är faktiskt som alla säger att det är. Det är lungt men ändå ansträngade. Man konsentrerar sig på sig själv och försöker att inte tappa fokus, inte tappa fokus på att inte fokusera på någonting. Det har en helande känsla skulle jag beskriva det bäst med =). Men GUD så jobbigt det var, det hade jag inte förväntat mig.
Det är en supermysig "studio" här på östermalm som har ett sommar schema nu i några veckor fram över. 3 el 4 veckor till och dom har 2-3 klasser om dagen och då kan man antingen gå på drop in som kostar (hör och häpna för det är så billigt för att va här) 150 kr/klass eller så kan man köpa ett "kort" för 1000 och få gå så mycket man vill.. tror det får bli så. Lätt värt det ju.. Ska dit ikväll igen =)

Min andra förälskelse är min spikmatta som jag prova igår. Det vart "hatkärlek" på en gång.. Det gör stört ont när man först lägger sig och det är svårt att lägga sig (pga smärtan). Och det första minuterna gjorde ONT. I´m telling u!!!
Men sen kommer det härliga.. Automatiskt så börjar man andas ordentligt för att inte tänka på smärtan och efter någon minut avtar smärtan och man börjar känna sin puls, blodcirkulationen sätter igång, andningen gör en lugn och man känner hur blodet blir varmt och.... ja jag vet inte hur jag ska beskriva det..... riktigt bra känsla bara. Det måste upplevas.

                                               


Min vän spikis, det är det ska ska kalla honom.
Vi har dejt ikväll med om nån undrar.




Dee @ spike mode

GAAAH!

=(

Pausen är över!

Nu har jag inte bloggat på en vecka :O OMG :P haha

Nä men nu är jag back on track. i sthlm.



I  eftermiddag ska jag på yoga =) det ska bli riktigt kul. Har bara gjort det på "riktigt" en enda gång och då hade jag redan sån träningsverk efter ett 3 timmars pass med afrikans dans (så kroppen gick i princip inte att röra). Så den gången gick det inte så bra, jag kunde inte hänga med ordentligt. Men Nu ska det bli kul =) Dessutom såg ja nu här på jobbet att alla har fått en sommar present =) en spik matta! hahaha det var passande nu när jag ska gå på yoga å allt :P

Kan nog behöva ett lycka till eftrsom min viga personlighet har varit gömd ett tag :P


För övrigt så var det hemskt trevligt att träffa alla hemma och under midsommar var det en trevlig utgång med drinkar av världens bästa bartender (mah bejb).

Hoppas att sebban fortfarande vill komma in och leka img =)



Dee @ strandvägen

Har just lurat Loi

När jag kom till Ella så var hon och sandra vakna men loi hade däckat  i ellas säng. Bestämmde mig för att dra ett litet prank på Loi och gick in  och väckte henne och sa att klockan var 12 på dagen. Det var den inte, klockan var 4 på morgonen. Men ´jag fick upp henne och hon fick lite panik men sen spoila ella allt och sa sanningen. Bitch.

Nu ska jag försöka hålla Loi vaken.. hihi...


puss och kram


Dee@ösd

PÅ VÄG TILL ÖSD!

Nu har vi stängt telefonen äntligen =)

Nu ska jag kila iväg till arlanda och åka hem och träffa min underbara mamma som har lovat att jag ska få köra den nya fina bilen =)

Saknar redan att dansa. Jag kom in i det snabbt. Efter bara tre dagars dans blir jag som beroende igen.. Aja jag ska kolla upp, det måste ju finnas någonstans i stan som harlitenkurser iaf.. Vi får se.


Finns inge bättre än att vara på väg hem efter en intensiv dansklass. Igår hade jag 1 och en halv times Ragga!
Love it!
Sjukt kul klass =)


Nu måste jag dra så jag hinner till flyget =)

Dee @ traveling mode

I still got it... sort of :P


WEIIIIIII va kul det var idag =)

Hade sån ångest imorse när jag vakna, vaknade typ en timme innan jag behövde gå upp. Låg och grubbla på att det inte hade gått bra igår och vart så besviken på mig själv för att jag inte underhållit dansen och allt var det var. Kände nästan inte ens motivation att gå iväg och dansa idag.

Men så ringde jag mamma som bara sa att jag var löjlig(vilket jag säkert va) och att jag skulle masa mig upp och sticka iväg nu. Redan när jag kom in på marikas kändes det bättre, jag träffade den lilla söta (och stört grymma) tjejen. Och vi gick igenom dansen från igår. Kändes lite kul eftersom hon typ är hälften så lång som mig :P, och så tvinga jag henne att dansa så jag fick filma henne :P SÖTIS! (det kommer img btw).

Sen gick vi in i salen och jag kände att det bara kunde bli bra. Daniel som jag dansade för både idag och igår är värsta coolingen. Och det blev riktigt bra idag =) Allt flöt på och det var gick hur bra som helst att ta in koreografin!!!  Och KOREOGRAFIN va så braaa. Visst det var svårt, det är ju som sagt ett helt nytt rörelsemönster som jag verkligen inte känner till, men det var mer som en rolig utmaning. Det var liskom flow flow flow ha ha flow bom bom ha bombom. Å goosh det var bra =)

Jag tror verkligen jag gillar LA style/New style för det är liksom mjukt men hårt, snabbt men långsamt aa ni fattar själv. Det är lite blandat av popping och waving tycker jag nästan. Aja sjukt kul och jag är på stört skönt humör =)

Aja nu måste jag jobba....

Dee @dance mode

Dance/ LA style, New style

SÅ JÄÄÄÄVLA FETT!!!

Det var så fruktansvärt kul att få dansa idag alltså. Jag kände mig så dålig och det var tufft att börja ta in helt främmande koreografi men KUL var det.
Jag får lite panikångest när jag var så dålig men men. Jag är ju där för att ha kul. Det var trots allt ganska mycket yngre elever, en liten tjej på max 13 år och riktigt liten för sin ålder, men hon var så gryym. Varför började inte jag dansa när jag va så liten? Eller varför höll jag inte igång dansan efter studenten? Blir sjukt less på mig själv :S

Jag får någon slags ångest artad panik när jag tänker på dansen.. Den är så himla ute ur mitt liv/ fast ändå inte.. Jag sörjer att jag inte underhöll det bättre, det var svårt men jag hade fått kämpa och det hade det LÄTT varit värt. Nu SKA jga kämpa!

M Å S T E

D A N S A

M E E E E E E R ! ! ! ! !  ! ! !


puuuuuuuuuus!

Åkerberga

Igår åkte jag till Sebban och hade köpte godis så hade vi svullkväll till talang 2009 och filmen 'Nick and norahs infinite playlist' den va suupergullig. En sån film jag skulle kunna se flera gånger om.

Sen kollade jag också på 'Australia'  när jag somna, den var också bra.

Nu ska vi in till stan och äta nån mysig middag och kanske ta en öl eller två. Bio perhaps?



Dee @ SSS

ÖSREGN!

Det är faktiskt lite mysigt när det regnar. Det låter en slappa med gott samvete liskom. Det ska bli riktigt mysigt att åka ut till sebbe i åkersberga och bara mysa och titta på film =)

Kanske till och med baka en god kaka :P

Nä nu ska jag jobba två sista timmar innan jag gör helg. Gillar helg!


Dee

Ny frisyr (?)

Tro det eller ej, men jag har provat mig fram till en mitt bena frisyr som jag faktiskt gillar.

Det är en fin linje man inte får gå över när man har med mittbena å göra enligt mig. Vissa passar sjukt bra i det hur man än gör,  men jag måste erkänna att väldigt få passar i att bara ha en "vanligt hängande" mitt bena. Alltså bara kamma till det och låta det hänga. men visst passar man i det så fine.

Men jag tycker det kan vara fint om man har uppsatt hår och gör nått speciellt av mitt benan.


    Exprimenterade lite grann och själv gillar jag denna do riktigt mycket!



 Vill att denna dag ska ta sluuuuut!


Dee @ ...

Oj oj!

Nu var det en till norska som har fått jobb med Ving. Hon ska till turkiet om en vecka. Men jag och sebban är tålmodiga och väntar på vintern =)

Men jag kom och tänka också på hur mycket man komer sakna vissa saker..




       


                       







Lof!


Dee @ strandish vägish! (tjockt getto stylish!) haha LOL



Å Vilken under bar dag :P

Känner att det är en positiv aura runt mig idag =) När väckarklockan ringde kl 6 så var det inte alls omöjligt att kliva upp och ta ett träningspass i det morgon mulna dugg regnet. Det var typ bara härligt och ett skönt sätt att börja dagen. Det ända negativa med att träna på morgonen är att man känner sig stressad även om man har gott om tid. Så det blev ett inte allt för långt pass. En halvtimme med jogg och intervaller i trappor. Och i slutet kände jag att jag fick ta ut mig riktigt ordentligt, det är bäst, när man ser slutet och bara kan ge det sista man har. Sen körde jag lite mage också, och en LÅÅÅÅÅNG dusch. Det var en skön början på dagen och gjorde mig på gott humör =)
                                                     


                     (älskar oseriösa pose bilder, love´it :P)
                                   Sen var det bara att traska iväg till jobbet.
                                                   :/ i regnet.
                                          Men det gick bra iaf.

                       Och på jobbet blev det frukost: Kaffe och frukt


     


Fräsht tycker jag <3


Dee @ happy mode

Första dagen på sommar lovet!

Och det syns, idag när  jag gick på jobbet var humlegården full av massa ungdomar som satt och hängnde överallt.


Mamma och syrran åkte till turkiet igår, jag känner avunden stiga måste jag erkänna...

Hade Btw ställt klockan på 06.00 för jag sskulle gå upp och ta en lite joggingtur, men jag minns tyvärr inte ens att klockan ringde utan vakna skönt av mig själv kl 9 iaf. Tur va det att jag inte började fören 11 idag. Jag brukar ju ALLTID börja kl 9 men ibland ler livet och man försover sig just den dagen man får.

Det går mer och mer mot sommar och det gillar vi, det har ju varit några dagar med ganska fult väder och mycket regn men det värkar vända och bli en härlig sommar, inte så kul när man ska jobba hela sommarn men iaf.
Sebbe har iiaf bokat resan till gotland nu så det känns härligt att ha det å se fram emot. Ummm. Nu är det bara lite mer än en månad kvar till det =) Me likie likei!!

Nu ska jag jobba =(


Dee

inget kul att säga

ringde till dans center idag. som har stängt heeela veckan! =(

Måndag

Fast det är ju tisdag, känns som måndag....

Jobbar såklart, känns sådär vah. Vill till nått varmt ställe och bara mysa.

Idag åker Ullrikke till Gran Canaria, kul för henne :P




Dee @ ...
RSS 2.0