LOL. Visste att det var mot naturen att jag skulle ha sånt flyt...


Den där Gubben som gjorde mitt internationella körkort igår skrev FEL PERSON NUMMER!!!! Hur kan man missa det? Jag skyller kanske lite på mig själv att jag inte såg det igår men huuur stressad var jag inte då??? VAH VAH VAH????


ÅÅÅÅÅÅÅ Men jag ringde han och han ska nu fixa om det.. Men iaf, jag behövde inte direkt MER saker att göra liksom... :S


Nu har jag iaf allt klart för avfart, tror jag iaf. Väskan är packad och vikten var rimlig, nu ska jag bara lägga fram allt så att det ända jag har kvar att göra är att göra mig iordning och bara ha kläder att resa i framläggda. Sen ska jag äta något, sätta på nått att titta på och koppla bort all nervositet och ängslan. För en stund iaf..

Hörs då!


( tror faktisk att jag ska börja blogga lite igen..)


Dee

Hej bloggen. Är kanske "back"

Kände att jag behöver skriva av mig lite. Kan va skönt ibland ju, har jag hört... Men Iaf så har jag ju fått Jobb nu och åker till Hurgada I Egypten nu på torsdag och kommer hem den 20 April. Tänk att allt alltid kommer på en och samma gång :S jag hade just fått jobb på pressbyrån och idag ringde chefen från vemdalen och fråga hur jag kände för att komma och jobba där i vinter... KNASIGT ALLTSÅ!

Men iaf så har jag ju bytt namn, eller lagt till ett mellan namn och detta skapar ju lite problem med pass och körkort och grejer, speciellt nu när jag ska åka med så kort varsel. Och dessutom behöver man ett Internationellt körkort i Egypten så KOAS var ordet ja. Men jag gick till polisen och ängeln när fixade så att mitt pass blir klart redan till på onsdag och då kan jag hämta det på Arlanda (Guld till tjejen på polisen idag alltså) Och sen hade vi bokat tid att fixa internationellt körkort som gick bra så på båda dessa handlingar står det nu Dina Helena Alami som är mitt riktiga namn numer men Körkortet hinns inte med att fixa. ÅÅÅÅÅÅÅPAAANIKPANIK!

Men det slutade med att jag fick gå in på en körskola och fråga hur man löste det bäst och fick INGA svar, hon hade typ ingen koll. "HALLÅ JOBBAR DU PÅ EN KÖRSKOLA ELLER" Bimobo. Men av henne fick jag nr till transport styrelsen som inte heller vissta hur man skulle gå till väga för att snabba på mitt körkort eller om det inte gjorde nått när bara mellannamnet saknas, så han tyckte att jag skulle gå till vägverket uppe vid stadsdel norr och höra mig för- Vilket jag gjorde!

Gissa vad? Hon hade inga svar heller, det här med körkorten är heeelt ochj hållet transportstyrelsen som håller på med, men hon var iaf säker på att jag inte kommer hinna få det innan torsdag ( då kände jag hur det svartna för ögonen) men hon gav mig ett nr till transportstyrelsens huvudkontor för att man kanske skulle kunna skicka  det till den svenska ambassaden i Egypten och det är ju tydligen ett alternativ fortfarande men den ligger ju i KOAS staden Kairo. Men hon visste såklart inte heller ifall jag verkligen ens behöver ett nytt körkort.

Jag menar det kanju inte vara hela världen med ett mellannamn när alla andra uppgifter stämmer och det är foton på mig både i Körkortet där det står dina alami, och på det internationella körkortet där det står dina helena alami OCH i mitt pass där det står Dina Helena Alami.., Kan ett sketet mellanamn göra en big deal? På ett körkort liksom? Pass kan jag fatta..
 
Men det var verkliegn ingen som kunde ge mig svar på detta så jag kom på att jag kan ju ringa till den egyptiska Ambassaden här i sverige.. Dom måste ju hålla koll på vad deras egen regering kräver liksom, Och hon jag snacka med trodde inte att det gjorde något men så kollade hon upp det med nån och fick det konfirmerat att det inte sannolikt gör något när det bara gälller ett mellan namn.

SKÖÖÖÖNT!

Nu ska jag gå och lägga mig och SOVA och packa klart img tidigt och sen bara göra som jag vill =) MYYYS!



Dee
RSS 2.0