RHO:Rhodos. Nya tag

Nu har det varit blogg torka ett himla bra tag men inte bara på att skriva själv utan också att läsa.. Men nu blev jag inspirerad av min älskade sofie som troget varje gång jag kollar hennes blogg har uppdaterat och det gör mig lika glad varje gång så nu ska jag också försöka =)

Har iaf haft det mest intensiva jobbdagarna i mitt liv. Med nya besked om vad som sker varje 15 min... Som ingen kan ha missat så har ju Island bestämt sig för att bli hela världens hat objekt just nu, nää men typ. Massa gäster har suttit fast på alla sider av världen. Så då har jag varit I athen och greklands nordligaste stad thessaloniki och varit stand by kan man säga, tagit emot och tagit hand om flera hundra gäster tillsammans med dreamtem "Team Athen" och vi har alla varit beredda att korsa hela europa upp till sverige med buss. Lyckligtvis så slapp vi bussresan men nog har vi haft saker att ordna fixa och dona med i vart fall.

Jag kan lugnt säga att det har varit en lärorik och faktistt kul upplevelse. Även fast  det har varit sjuuuuuukt jobbigt många gånger så skulle jag göra om det in a heartbeat.

Men nog om det. Är iaf på Rhodos utan gäster, det skulle kommit i söndags men vi alla vet varför planen inte lyfte. Nu har vi alla fri img så det blir nog en tur på Orfandinou street mer känd som "bar gatan". Efter dessa dagar tycker jag själv att jag förtjänar en fylla.


Så från och med nu blir det bra med uppdateringar....... Inshallah!


Dee @ rhodes
RSS 2.0