Yo yo yo!

Hej!

Nu rullar allt på som det ska,,, tror jag iaf. Men livet är så himla bra, jag älskar verkligen detta jobb, förra veckan så hade jag service,välkomstmöte, utflykter och massa skoj!

Nu ska jag kila iväg till flygplatsen och köra hårt hårt hårt. Idag är det stööört varmt också, men det går nog fint.


Men nu har jag fått prata lite med mina fina vänner också, det var första gången på typ en månad så det var så himla skönt att höra era underbara röster. <3Denna Vackra böna berättade också att de ska boka
biljetter hit snart också!

LÄNGTAR TILL MARS!!!!

Love u guys!


Dee  @ happy mode

2 veckor :O

Har gått såååååå fort alltså. Men jag tønka færsæka hinna med en liten snabb uppdate.

Færst nør jag kom till flygplatsen så vilel dom inte ge mig visum eftersom mitt namn inte ståg på listan då Ving hade bokat ÅT mig Men jag pratade lite på arabiska och kirra biffen :P Sen så stoppade dom mig vid færsta ( dom har typ 5) kontrollen fær att titta nogrannare på mitt pass. Sen stoppade dom mig igen fær dom ville ræntka mina vøskor jag hade ju två asbigga med mig och den kontrolanten færsækte ragga :S Lite knepigt sådør..

Men jg kom fram och sen dess har det varit full rulle, massa fina utflykter till paradis strønder med god mat och heeelt  sjukt varmt i vattnet, det ør nøstan inte ens skillnad mot att stå på land :O Och jag har fått se och observare hur guiderna hør jobbar och jag har mycket att løra men det bærjar kønnas lite søkrare,

Nu senast har jag varit på en två dagarsutflyktr som heter 2 worlds och det var fantastiskt. Men bærjar med att kæra ut i æknen och ha som Kamelsafari nøsten, med beduinerna och sånt, sen åker man till ett mysigt "stay in" eller vad man ska søga, det ør mest dykare som bor dør eftersom det ør så nøra revet ( det BØSTA revet btw) Och så bodde vi i en bungalow typ. Sedan nøsta dag åker man ut på havet och snorklar, och då fick vi se DELFINER! Dom simmade verkligen alldeles vid oss, det var sååååå hæftigt alltså. Dream come true!

Och idag har jag observetar hur det går till på flygplatsen, det var interessant kan mansøga =)


Næ nu ska jag færsæka få tag i en bil och kæra runt och færsæka læra mig lite vart allt ligger.. har inte riktigt koll på det ønnu..


Puuuuuus

Dee @ hurgada
RSS 2.0