Reggae

De är en bra sak de. Hur man än mår så blir man aldeles mysig av att lyssna på lite orginellt bobban eller om man är en riktig diggare så kan ju My man UB40  va ett bra alternativ.

Dee

wrap up


New glasses                                       
fancy fingernails shimmeshimme lipgloss baby girl.

                    

        


and this is the topp noche newest!
And then offcourse we went.......for SUSHI!
 
Dee

Jobb jobb jobb

Fick höra senast igår att jag är världens sämsta bloggare. Ska inte ens försöka bestrida de. Men de är konstigt, jag brukar ju alltid skriva ett inlägg när jag har rast på jobbet. men av någon konstig anledning har jag inte haft  lust att skriva något över huvud taget. :S
Kanske är det för inget värt att veta har hänt på senaste tiden. Men nu är det äntligen torsdag och då är det en spännade helg som närmar sig såklart. STREET STAR is back in town! Fredag och lördag är det happenings =) Emil kommer också till stockholm STREET STAR till ära. Så vi ska nog ses på lördag för en fika och gå vidare till den stora grejen.

Sen självklart det viktigaste av allt är ju att mah baby love Sofie flyttar på lördag! CANT BELIVE IT!!!  Och som tur är så ska hon "mellanlanda" på centralen så då kan vi ta en liten lunch å ses lite. Tur är det för jag håller på att längta ihjäl mej efter min kära vän!

<3Dee

Shopping.

Sitter på jobbet men jag var på en snabb shopping tur nu under fashion week och stor rean. Gjorde två kanon fynd så när jag kommer hem så ska jag lägga upp bilder=)


soo long!

Dee

Den där känslan....

......"mmmm jag kan sova litte till, kanske titta lite på någon film eller bara slappa." Jag pratar förstås om sov morgon, det är på tiden att jag har fått lära mej att uppskatta sov morgon. Mitt höst halvår var de ju sovmorgon varje dag för min del. Nu när jag därimot måste gå upp kl halv 7 varje dag så LÄNGTAR jag till helgen till stor del bara för sovmorgones skull.
Hela veckan har det varit jobb 9 till 21 (veckan innan det också för den delen) så att jag är ledig på fredag och får värsta långhelgen känns som en lyx just nu. Dessutom är morgondagen verkligen att se fram emot då det står mycket possitivt på listan:

Fredag
*sova minst till 8
*ta en välbehövlig springtur
*träffa en gammal kompis på fika
*sko shopping med bror
*nagelförlängning
*bio med sebban och Mikey.

Det ska bli kul att få ha en dag välplanerad med saker som jag verkligen vill/behöver göra. Jag längtar så fruktansvärt efter att bara få gå och lägga mej så att det blir morgon igen =)

Pratade med Sofie igår, det är helt sjukt att hon åker om en vecka.<3

Puder Stockholm

Ett gulligt litet ställe på norrmalm som fixar både naglar, hår och massa annat. Dom ska iaf fixa mina naglar på fredag kl 15 så nu ska jag faktist börja sköta det på riktigt =)

Otis Redding

Nu har jag verkligen upptäckt något: Otis "the greatest" Redding. Nu har jag kanske inte lyssnat på allt för mycket soul i mitt liv men I´ll tell you this much, Jag är fast! De är så himla lugnande och beroende framkallande. Önskar jag kunde ha så att han spelas i mina lurar när jag inte har nån jobbig kund. De är trots allt vissa saker som var bättre förr, ska införskaffa hans greatest hits inom kort! Ska nog till och med gå och köpa (!) den. Om jag har tur kanske de finns någon "greatest kolletion".

Tills dess, luta er tillbaka och sug in soul känslan:
http://www.youtube.com/watch?v=VFQZjBzfH8Q&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=7pVWBKqFFLw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=rd3rA89VhtA&feature=relatedOtis Ray Redding, Jr.
(September 9, 1941 – December 10, 1967)


Dee

Data Nörd

Nu när jag umgås mycket med Sebbe och Mikey som i princip kan allt om hur man gör med datan( kanske inte allt men i jämförelse med mej så kan dom det). Så har jag bestämt mej för att jag också ska bli så. Jag tänkte att jag ska ha vissa mål som motivation, (och så ska jag anstränga mej för att ha råd att skaffa egen lap top.)

MÅL
1. Inga mer felstavningar när jag skriver, och inga löjliga förkortningar typ "oxå" eller "img".
2. Lära  mej att inte behöva titta ner på skriv bordet när jag skriver ,övar på det hela  tiden när jag sitter på jobbet och måste skriva. Dessutom blir de lättare att se om man skriver fel eftersom man ser vad man skriver och läser samtidigt. ( Och det ser jävligt proffsigt ut =).)
3. Skära ner på all överandvändning av onödiga smilies.
4. Hur man hanterar musik.
5. Givetvis kodning så att ja kan lägga uppp snygga länkar.
6. Sebbe kommer säkert inte vilja men jag ska be honom lära mej lite grunder i Photoshop. Så de blir väl eventuellt.


Kommer inte på några fler just nu men jag vet att jag sitter och klämmer på ngt mer så jag får väl uppdatera listan allt eftersom!Soo wish me Luck!


Dee


Mamma

Jag har sån himla Mamma känsla idag. Redan imorse när jag öppnade ögonen så var det första jag tänkte på henne. Skickade givetsvis ett sms på en gång eftersom jag inte ville väcka henne ifall hon låg och sov. Desvärre ringde hon precis efter att min linje öppnades och hela kundtjänsten blev bombaderad av samtal. Och såklart nu när jag ringer upp så svarar inte hon, har hört att hon har en ny grej då hon inte svarar i telefon när hon kör. Lite jobbigt eftersom hon förmodligen redan har gått och lagt sig när jag har slutat!

Igår kikade jag Mikey och Sebbe på film på Mikeys hemma bio duk, hur frääsht som helst och med en härlig triller och två påsar popcorn var det ett perfect avslut på en slapp och skön helg. Flimen hette "Taken" och var helt klart över förväntan, lagom läskigt och allt. Den handlade om trafficking och det är enligt mej ett ämne som inte uppmarksammas tillräckligt. Så filmen uppskattades verkligen=)

"Taken" DDD av 5 möjliga.


Nu ska vi ha kundtjänst möte.

Dee

curious case of benjamin button

DDDD fyra D av 5 möjliga!

Sjuukt bra film! Inte bara för att my man Brad är crazy assome, men också för att det var riktigt najs med en film med annorlunda handling för en gång skull. Helt felfritt skådespeleri såväl från Brad  som alla andra. Filmnörd som jag är känner jag att jag har  hamnat rätt nu när Sebbe laddar hem filmer typ hela tiden. Dessutom älskar både han och Klicken film lika mycket som jag. Äntligen har jag hittat människor som har lika svårt att hitta en film att se som jag. Man har ju sätt så många. Sofie och jag har varit på videoteket så många gånger och jag har sett alla och hon blir irriterad för de blir så jobbigt att hitta ngn som båda vill se.
I övrigt så har helgen varit lugn och vi har i princip sovit kollat på film ätit och sovit änu mer. Måste samla kraft inför en till vecka fullspäckad med 12 timmars jobb dagar.

Nu ska Sebbe och Jona få kritisera mitt inlägg. Bjuder på den.


Dee

Min dångel är vit...

Roligaste konversationen Ever mellan mej och jennyfer:


Dina:
btw, varför har ni bara internet uppkoppling på kvällar och helger... e de typ funäs syndrom så att man inte sitter inomhus hela dagarna utan roar sej med att vara med mormor och åka skoter med 11 åringar elle???

jennyfer :
näe men asså när vi skaffade mobiltbredband, asså skaffade en sån där "dångel"

jennyfer:
så ver de så pass nytt.. asså de var dom första som kom ut och då fanns de bara på källar och helger.. men vi ska byta!

jennyfer:
asså från telia

Dina:
ahaa okey...

Dina:
lite beige!

jennyfer:
beigt?

Dina:
inte brunt och inte vitt...

jennyfer:
vadå för nått?

jennyfer:

Dina säger:
färgen beige

Dina:
jag vet inte exakt hur det stavas...

jennyfer:
nejnej vi har en vit dångel

Dina:
meeen ååååå...

jennyfer:
aha.. svert eller vit.. ja våran e vit"

Dina:
meen looool du fattar ju inte
alltså jag mena va dåligt...

jennyfer:
du kan va lol

jennyfer:
aha!

jennyfer :
du kan va dålig!

Dina:
meen nu är du blond jenny!


Vet att ja har lagt upp den  är konversationen på gamla bloggen men den är så rolig att den är värd att läsas igen :P

Nya bloggen klar!

Nu är min nya blogg klar! Ska försöka skriva ofta och hålla mej uppdaterad =).
RSS 2.0