Andra Advent!

Var ju iof igår men ändååååÅ!! Shit va tiden går snabbt, jag kan inte fatta att jag redan varit borta i en och en halv månad. Och att det är jul hemma liksom. Man blir som i en liten bubbla här borta faktiskt.. Inte för att julen betyder så himla mye för meg men det är det mysiga man saknar.

Jag minns det så väl förra året när jag och sofie åkte hem till henne på rödön förra året och mös en hel dag. GE MIG NYSS LIKSOM =)

Men annars så går det bra här. Jag har iaf haft min första två dagars utflykt till Kairo. Det gick kjämpe fint faktis, dock hadde jag bara tre gäster för de fyra andra som skulle bli med hadde blitt sjuka :S Men det blev lite privat guidning kan man säga. Så det var mysigt. Jag ÄLSKAR verkligen att ha utflykter dock är det väldigt mycket att lära sig, men man lär sig nått nytt av lokal guiderna varje gång. Vill kunna allt på en gång liksom..
Jag gillar egypten men det är mycket komplicationer hela tiden, jag trodde typ de skulla arrestera mig när vi guidade i koptiska kairo när jag inte fann min guide licens ( Vi måste nämligen få en licens gjord på pappar med fota och allt VARJE gång vi ska ha utflykt.

Så när vi var i koptiska Kairo och skulle gå in i synagogan så kom det en "polis" och ville se min licens, men som tur va så fan jag den bland mina papper och jag slapp bli arresterad.. PUHH!

Annars måsta jag säga att två dagars utflykter är rikktigt kul, lite roligare än bara 1 dagars, man blir som en mysig grupp och oftas så får man stanna på riktigt fina hotell. Så det är najs. najs bajs.

Idag är jag fri så igår när jag kom hem från kairo så bestämmade jag och ylva att vi skulle gå ut, så vi köpte vin men nä vi kom hem så orkade vi int. MEN vi skulle bara gå på Papas och ta en öl, sen i taxin på väg hem efter ölen som hade blitt två öl+ shisha så ville vi åka till Ministry. Sagt och gjort. Träffade någon tät svenne som bjöd på drinkar hela kvällen och två fulla tjejer kom inte hem fören kl 6 imorse. KUL kväll =) Me like.

Detta har dock lätt till att dagen inte varit särskilt produktiv, vi har mest lallat runt och gjort ingenting. Handlat litt mat klippt håret, fixat naglarna.... typ..

Men nu har vi iaf gjort våra redvisningar för förra veckan så niú ska vi hjem och laga pankakor och kika på film. MYS!


Saknar alla där hemma. Snackade med loi igår och det var sjukt skönt att höra din röst tjejen <3

Fick också snacka litte med mamma, LOVE!!

PUSS PUSS!

Dee @ HRG


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0